Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g41g82kcal8.2g0g5.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)1.3g8.6kcal0g0g1g0g
Perunasipulisekoitus 500g21g14kcal0.3g3.1g0g0g
Suolapähkinä 0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow67g27kcal1.4g4.6g0.3g2g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g291kcal20.2g15.8g16g4g
Valittu annoskoko133g146kcal10.1g7.9g8g2g
Annoskoko puolitettuna66g73kcal5.1g4g4g1g
Arvot/100g100g110kcal7.6g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722