Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 23g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)35g43kcal0.8g9.6g0.1g0.3g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )26g36kcal3.4g1.7g1.8g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)21g35kcal5.3g0.2g1.4g0g
Juustodippi, Pirkka 300g14g18kcal0.4g0.2g1.7g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka7g27kcal1.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g336kcal23.8g26.2g14.6g1.6g
Valittu annoskoko133g168kcal11.9g13.1g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g84kcal6g6.6g3.7g0.4g
Arvot/100g100g127kcal9g9.9g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887