Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna, paistettu 5.1g10kcal0.7g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 19g7.2kcal0g1.5g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g19g66kcal2.6g10.5g1.4g1.9g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g869kcal13.2g104.4g43.2g6.8g
Valittu annoskoko133g434kcal6.6g52.2g21.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna66g217kcal3.3g26.1g10.8g1.7g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790