Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl250g850kcal5g7.5g87.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste250g63kcal2.2g12g0.7g7.2g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g4541kcal220.8g65.4g375g23.2g
Valittu annoskoko1320g2270kcal110.4g32.7g187.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna660g1135kcal55.2g16.4g93.8g5.8g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530