CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 229g750kcal24.1g138.8g5g22.6g
Kauralese 22g81kcal4g10.2g1.7g3.9g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g397kcal0g0g44.9g0g
Arla Apetina Feta 3%166g183kcal29.9g3.3g5g0g
Paprika vihreä 83g18kcal0.8g2.1g0.2g1.6g
Paprika keltainen 125g38kcal1.2g6.4g0.2g2.5g
Tomaattimurska 166g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Pinaatti 42g5.5kcal0.7g0.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen21g8.3kcal0.4g1.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaatti 125g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 125g286kcal28.1g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3750kcal184.6g363.8g153.2g73.2g
Valittu annoskoko1320g1875kcal92.3g181.9g76.6g36.6g
Annoskoko puolitettuna660g938kcal46.2g91g38.3g18.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327