Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g360g1260kcal28.8g270g6.1g10.8g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Kanaliemi laimennettu 900g89kcal2.4g3.9g7.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3574kcal63.6g549g122.4g22.2g
Valittu annoskoko1320g1787kcal31.8g274.5g61.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna660g894kcal15.9g137.3g30.6g5.6g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080