Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 720g1638kcal136.8g0g122.4g0g
Hapukoor (Tere)120g143kcal3.5g5.3g12g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g72g22kcal0.7g2.9g0.2g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g72g245kcal13g0g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g5249kcal348.6g38.8g410.8g5.8g
Valittu annoskoko1320g2625kcal174.3g19.4g205.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna660g1312kcal87.2g9.7g102.7g1.5g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014