Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)341g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Jauheliha, sika-nauta 1364g3021kcal238.7g0g231.9g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g3083g4471kcal163.4g894.1g21.6g40.1g
Maito, Kevyt4229g1945kcal135.3g203g63.4g0g
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g682g1910kcal129.6g0g150.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23735kcal1417.8g2228.8g997g91.8g
Valittu annoskoko10000g11867kcal708.9g1114.4g498.5g45.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5934kcal354.5g557.2g249.3g23g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040