Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8493g1792kcal101.9g288.7g17g178.3g
Oliiviöljy 478g4225kcal0g0g477.7g0g
Inkivääri, tuore, silputtu106g85kcal1.9g18.9g0.8g2.1g
Valkosipuli 212g230kcal16.8g34.6g1.3g4.5g
Soijakastike 212g128kcal11g20.2g0.2g0g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8.1g0.7g5.6g
Ruohosipuli, tuore425g115kcal5.9g16.1g2.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13266kcal279.6g773.2g1000.4g390.4g
Valittu annoskoko10000g6633kcal139.8g386.6g500.2g195.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3317kcal69.9g193.3g250.1g97.6g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764