Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 677g118kcal12.4g2.7g3.4g12.9g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g34g25kcal2.5g3.2g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 451g1490kcal9g13.5g158g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g3692kcal52.2g54.2g360.6g31.8g
Valittu annoskoko1323g1846kcal26.1g27.1g180.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna662g923kcal13.1g13.6g90.2g8g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958