Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g790g2766kcal102.7g553.1g11.9g0g
Vesi452g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g36g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g6330kcal205.4g1106.2g114.2g0g
Valittu annoskoko1323g3165kcal102.7g553.1g57.1g0g
Annoskoko puolitettuna662g1583kcal51.4g276.6g28.6g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781