Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 191g655kcal11.6g144.5g1.3g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)225g371kcal6.7g9g33.7g0g
Ruokasuola jodioitu 7.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g2052kcal36.6g307g70g8.8g
Valittu annoskoko1323g1026kcal18.3g153.5g35g4.4g
Annoskoko puolitettuna662g513kcal9.2g76.8g17.5g2.2g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469