KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 187g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Lanttu 187g54kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Kukkakaali 187g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.2g6.3kcal0.2g0.4g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.3g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl125g106kcal1.7g5.5g8.7g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g218g240kcal39.3g3.3g7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g94g234kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g1786kcal141g122.8g77.4g33.8g
Valittu annoskoko1325g893kcal70.5g61.4g38.7g16.9g
Annoskoko puolitettuna663g447kcal35.3g30.7g19.4g8.5g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146