Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 676g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g8.4g33kcal0.3g1.7g2.9g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g11g28kcal1.2g0.3g2.5g0.2g
Chilikastike original, Felix17g15kcal0.3g2.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Paprika punainen 73g21kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.4g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Chili mausteseos, Old El Paso1.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g180g396kcal21.6g4.7g32.4g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaton 56g55kcal1.7g11.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g1472kcal62.2g116.2g79g20.2g
Valittu annoskoko1328g736kcal31.1g58.1g39.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna664g368kcal15.6g29.1g19.8g5.1g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030