Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g845g211kcal11g35.5g1.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g338g947kcal8.5g11.8g94.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 113g195kcal8.6g2.6g16.9g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g2763kcal58g102g231g0.4g
Valittu annoskoko1328g1382kcal29g51g115.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna664g691kcal14.5g25.5g57.8g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112