Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 533g405kcal10g82.5g1.1g5.3g
Rasvaton maito viro (Alma)148g49kcal5g6.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1190kcal35.3g242.7g4.2g12.1g
Ohrajauho 147g480kcal12.1g94.5g2.9g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2656g4666kcal161.4g854g46.6g57g
Valittu annoskoko1328g2333kcal80.7g427g23.3g28.5g
Annoskoko puolitettuna664g1167kcal40.4g213.5g11.7g14.3g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369