Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3013g1157kcal30.1g207.9g6g75.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g753g211kcal4.5g44.8g1.5g18.8g
Sipuli (kuorittu)753g203kcal9.8g36.2g1.5g12.8g
Valkosipuli 75g82kcal6g12.3g0.5g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi83g232kcal7.5g5.8g19.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1507g2501kcal286.3g0g150.7g0g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Vesi3767g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8791kcal689.4g614.8g358.8g223.2g
Valittu annoskoko10000g4396kcal344.7g307.4g179.4g111.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2198kcal172.4g153.7g89.7g55.8g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711