Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g15g19kcal2.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)7.5g17kcal1g0g1.4g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g15g21kcal2.8g0g1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 60g64kcal2.4g11.6g0.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g268kcal18g25.6g10g2.4g
Valittu annoskoko133g134kcal9g12.8g5g1.2g
Annoskoko puolitettuna67g67kcal4.5g6.4g2.5g0.6g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408