Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g15g20kcal0.8g3.8g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g170kcal15.4g9g8g0.8g
Valittu annoskoko133g85kcal7.7g4.5g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g43kcal3.9g2.3g2g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.8g3.4g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468