Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)75g240kcal7.5g47.3g1.7g10.5g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Ohrajauho 3.4g11kcal0.3g2.2g0.1g0.3g
Siirappi, tumma7.5g24kcal0g5.6g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g929kcal23.8g167.2g15.8g24.4g
Valittu annoskoko133g465kcal11.9g83.6g7.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna67g232kcal6g41.8g4g6.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.7g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154