Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g5.2g17kcal2.6g1.6g0g0.3g
Tonnikala vedessä 16g16kcal3.5g0g0.2g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g19g66kcal2.5g12.3g0.5g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.1g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g298kcal24g31.2g8g3g
Valittu annoskoko134g149kcal12g15.6g4g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g75kcal6g7.8g2g0.8g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870