Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%46g46kcal5.5g1.2g2.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Keittojuurekset, Rainbow22g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g185kcal13.6g21.4g5g1.2g
Valittu annoskoko134g92kcal6.8g10.7g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna67g46kcal3.4g5.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5.1g8g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645