Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g44g26kcal1.6g3.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 15g47kcal1.6g8.9g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä 33g34kcal7.4g0g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.3g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g363kcal35.6g25.6g12.8g1.6g
Valittu annoskoko134g181kcal17.8g12.8g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g91kcal8.9g6.4g3.2g0.4g
Arvot/100g100g135kcal13.3g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933