Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Mungpapu, Risenta29g85kcal7g11.7g0.3g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g2.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g210kcal15.2g31.2g0.6g1.6g
Valittu annoskoko134g105kcal7.6g15.6g0.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g52kcal3.8g7.8g0.2g0.4g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344