KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g11g58kcal1.1g2.4g4.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7g22kcal1.6g0.7g1.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka14g52kcal0.2g12.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.2g25kcal1g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g902kcal23.8g33.6g74g0g
Valittu annoskoko134g451kcal11.9g16.8g37g0g
Annoskoko puolitettuna67g225kcal6g8.4g18.5g0g
Arvot/100g100g337kcal8.9g12.6g27.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156