Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 16g137kcal0.2g0g15.4g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g11g37kcal0.6g8g0.1g0.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g17g57kcal0.3g0.5g5.9g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g466kcal2.2g17.4g42.8g0.8g
Valittu annoskoko134g233kcal1.1g8.7g21.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g117kcal0.6g4.4g10.7g0.2g
Arvot/100g100g174kcal0.8g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522