Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 73g217kcal13.5g1.8g17.5g0g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.4g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Makaroni, tumma 175g630kcal23.6g115.1g5.3g10.3g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.8g17kcal0.6g0.9g1.2g0g
Soijarouhe, vaalea 35g135kcal13.5g16.2g0.8g3.6g
Atria kevyt jauheliha234g397kcal44.4g0g23.4g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3211kcal205.2g293.8g122.6g38g
Valittu annoskoko1330g1606kcal102.6g146.9g61.3g19g
Annoskoko puolitettuna665g803kcal51.3g73.5g30.7g9.5g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964