Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 180g206kcal30.3g0g9.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g90g225kcal12.6g3.1g18g0g
Pinaattipakaste 150g68g10kcal1.3g0.3g0.3g0.9g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g90g48kcal5.1g4.8g0.8g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.5g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g1459kcal112.6g107.2g59g16.2g
Valittu annoskoko1332g730kcal56.3g53.6g29.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna666g365kcal28.2g26.8g14.8g4.1g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369