Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 450g482kcal103.9g0g6.7g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Paprika keskiarvo 113g32kcal1.1g4.8g0.5g2.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka113g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g61g36kcal3.2g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g1544kcal233.8g67g32.6g23g
Valittu annoskoko1332g772kcal116.9g33.5g16.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna666g386kcal58.5g16.8g8.2g5.8g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872