Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 540g229kcal53g2.2g0.5g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g360g1944kcal36g129.6g133.2g0g
Semper mangoa soseena360g180kcal0.7g43.2g1.1g0g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g5290kcal179.4g493.8g269.6g0g
Valittu annoskoko1332g2645kcal89.7g246.9g134.8g0g
Annoskoko puolitettuna666g1323kcal44.9g123.5g67.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658