Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa875g149kcal3.5g21.9g5.3g6.1g
Pekoni (Dulano)105g269kcal18.9g3.4g19.9g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g88g341kcal25.4g1.3g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g2020kcal137.6g64.8g134.8g15.4g
Valittu annoskoko1337g1010kcal68.8g32.4g67.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna669g505kcal34.4g16.2g33.7g3.9g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882