Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g600g1200kcal84g12.6g90g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g20g180kcal0g0g20g0g
Tilli mauste5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g10g6.5kcal0.8g0.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2678g3391kcal180.6g74.8g260.4g6g
Valittu annoskoko1339g1695kcal90.3g37.4g130.2g3g
Annoskoko puolitettuna670g848kcal45.2g18.7g65.1g1.5g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565