Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g114g40kcal1.1g7.8g0.6g1.6g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g8.6g26kcal1.6g0g2.1g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g2.5g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow2.1g5.4kcal0g0.2g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g168kcal5.8g16.8g8.8g3.4g
Valittu annoskoko134g84kcal2.9g8.4g4.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna67g42kcal1.5g4.2g2.2g0.9g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.3g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094