Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g23g4.7kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 14g42kcal3.2g0g3.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g157kcal8.6g13.6g7g1g
Valittu annoskoko134g78kcal4.3g6.8g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna67g39kcal2.2g3.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302