Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 94g172kcal17.8g0g11.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)24g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g486kcal36.2g7.6g34.2g0.2g
Valittu annoskoko134g243kcal18.1g3.8g17.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna67g121kcal9.1g1.9g8.6g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.8g12.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912