Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 37g120kcal10g0g9g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Maizena maissitärkkelys2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado37g7.3kcal0.4g1.3g0g0.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g324kcal21.4g10.4g22g2.4g
Valittu annoskoko134g162kcal10.7g5.2g11g1.2g
Annoskoko puolitettuna67g81kcal5.4g2.6g5.5g0.6g
Arvot/100g100g121kcal8g3.9g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616