Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g19g52kcal5.5g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g8.8g30kcal1.1g5.9g0.1g0.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Sinappi 1.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 73g33kcal2.2g3.5g1.1g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Ketsuppi, euro shopper1.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa22g29kcal3.9g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g371kcal27.4g27g16.4g1.8g
Valittu annoskoko134g185kcal13.7g13.5g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna67g93kcal6.9g6.8g4.1g0.5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10.1g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826