Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g44g11kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g174kcal4.2g9.6g13g3.2g
Valittu annoskoko134g87kcal2.1g4.8g6.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna67g43kcal1.1g2.4g3.3g0.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351