Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 56g128kcal10.7g0g9.6g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli, tuore14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g312kcal23.6g5.6g21.6g3g
Valittu annoskoko134g156kcal11.8g2.8g10.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g78kcal5.9g1.4g5.4g0.8g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932