Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 47g52kcal10.1g0g1.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 33g23kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g167kcal21.2g2.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko135g83kcal10.6g1.3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g42kcal5.3g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003