Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g119g37kcal1.5g8.7g0.2g3.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g135kcal8g17.6g4.6g7.4g
Valittu annoskoko134g68kcal4g8.8g2.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna67g34kcal2g4.4g1.2g1.9g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646