Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirjolohifilee 30g50kcal5g0g3.3g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Flora culinesse0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g186kcal11.6g7.2g12.2g0.6g
Valittu annoskoko135g93kcal5.8g3.6g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna67g47kcal2.9g1.8g3.1g0.2g
Arvot/100g100g69kcal4.3g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506