Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g16g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 78g59kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g330kcal10.2g26.2g20g1.8g
Valittu annoskoko135g165kcal5.1g13.1g10g0.9g
Annoskoko puolitettuna67g83kcal2.6g6.6g5g0.5g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.7g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174