Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g34g114kcal7.8g0g9.2g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g618kcal38.8g0.6g51.4g0g
Valittu annoskoko135g309kcal19.4g0.3g25.7g0g
Annoskoko puolitettuna67g155kcal9.7g0.2g12.9g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521