Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g55g17kcal0.5g2.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.7g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3g26kcal0g0g3g0g
Flora culinesse3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g22g20kcal0.2g1.3g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g214kcal3.4g14.4g14.8g2.6g
Valittu annoskoko135g107kcal1.7g7.2g7.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna68g54kcal0.9g3.6g3.7g0.7g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026