Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty49g34kcal0.7g7.2g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Palsternakka 27g17kcal0.1g3.2g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu6.6g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g175kcal4.2g27.4g4g4.8g
Valittu annoskoko135g87kcal2.1g13.7g2g2.4g
Annoskoko puolitettuna67g44kcal1.1g6.9g1g1.2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.2g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641