Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g580kcal66.4g0g35g0g
Kaali, valkokaali699g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ohrasuurimo 35g113kcal2.9g22.1g0.7g2.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2681g2427kcal159.6g116.8g145.2g44.6g
Valittu annoskoko1341g1214kcal79.8g58.4g72.6g22.3g
Annoskoko puolitettuna670g607kcal39.9g29.2g36.3g11.2g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423