Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)113g288kcal20.3g3.6g21.4g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g541g595kcal108.1g0g27g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g153g32kcal2.9g4g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Voi vähäsuolainen 27g196kcal0.3g0.1g22g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g300g129kcal1.2g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g2611kcal273g62.6g142.6g6.2g
Valittu annoskoko1341g1306kcal136.5g31.3g71.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna671g653kcal68.3g15.7g35.7g1.6g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848