Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 902g496kcal14.4g118.8g1.5g7.7g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g56g14kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka23g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.9kcal0.5g0.9g0.3g0.3g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Viinietikka 34g7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g2014kcal34.8g272g95.2g25g
Valittu annoskoko1341g1007kcal17.4g136g47.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna671g504kcal8.7g68g23.8g6.3g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848