Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 562g128kcal3.1g19.4g1.7g7.9g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g34g304kcal0g0g33.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.4g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore169g17kcal1.9g1.3g0.3g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g975kcal13.8g55.4g71.8g23.4g
Valittu annoskoko1341g488kcal6.9g27.7g35.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna671g244kcal3.5g13.9g18g5.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839